Vi-Zo bútor - A testreszabott egyéniség
2012-09-13 10:44:20
Konyhabútorok, gardróbok Székesfehérvár

A Vi-Zo bútor 17 éves tapasztalattal, egyedi bútorok elkészítésével foglalkozik. Legfőbb törekvése, hogy a konfekcióméretektől elvonatkoztatva, egyedi kivitelezésű, kiváló minőségű és egyben megfizethető árú bútorokkal szolgáljon minden ügyfelének. Szigorú kikötés a bútorok elkészítésénél, hogy a felhasználandó szerelvények és alapanyagok a legkiválóbb minőségűek legyenek.

A Vi-Zo bútor fő profilja a következő tevékenységeket foglalja magában:

Fő tevékenységünk:

konyhabútorok és a gardróbok gyárrtása

További termékeink:


● Irodabútorok
● Fürdőszoba bútorok
● Asztalok
● Üzletberendezések
● Rendelőbútorok
● Szállodai és panzióbútorok
● Beépített szekrények és gardróbok
● Egyéb kiegészítő bútorok gyártása

A Vi-Zo bútor különös figyelmet szentel megrendelőinek különleges igényeire, ezért minden egyes bútordarabot igyekszik úgy összeállítani, hogy az maximálisan megfeleljen a legkülönfélébb minőségi és stílusbeli igényeknek is egyaránt. A Vi-Zo bútor által kínált termékek igényes külleműek, szemrevalók, melyek biztosítják az otthoni és a munkahelyi kellemes légkört, ahová mindig öröm visszatérni.

Nagyításhoz kattintson a képekre


A legigényesebb elvárásoknak megfelelő kiváló minőségű alumínium és acél profilrendszerű toló-, csukló-, és térelválsztó ajtók gyártásával és forgalmazásával is foglalkozik a Vi-Zo bútor. A kiváló minőséget, a tervezést és fejlesztést végző mérnökcsoport, a folyamatos minőségellenőrzés, a háttérvállalat évtizedes tapasztalata, illetve a termékekre vállat tíz éves garancia biztosítja, emellett egyedülállóan széles színkínálatból választhat minden kedves megrendelő.

Telefon: 06-20/92-53-517 és 06-20/92-53-519

Címünk: 8000. Székesfehérvár, Mura utca 2.

http://www.vizobutor.hu

info@vizobutor.hu

Üzenet a szerkesztőnek

Hírek SzékesfehérvárNagyobb térképre váltás